5e Semester + Dummy

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Het 5e semester is begonnen. Na een week in Polen te hebben gezeten gaan we echt beginnen. Het weekje was voor mij persoonlijk erg nodig na een ietwat roestige zomervakantie. Ik kan nu gemotiveerd en enthousiast beginnen met dit semester. Voor de klas in zijn geheel bleek het ook een erg vruchtbare week. Ik hoop dat iedereen erop vooruit gaat en kan doen wat hij of zij wil.

Voor mij betekend dit semester de opstart naar mijn eigen project; Een kledingbrand op zetten. Iets waar ik heel erg veel zin in heb. Dit semester ga ik dan ook goed gebruiken; mijzelf klaarstomen als ontwerper en een signatuur creëren in mijn tekenstijl, zodat deze herkenbaar wordt. Hiervoor heb ik een eigen dummy gemaakt met speciaal dikker en gladder papier. Dit papier is geschikt voor promarkers zodat het niet doordrukt. Hiermee ga ik de aankomende maanden tekenen en kan ik beginnen met het materiaal waarmee ik het liefste werk.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.michelbeld.nl/wp-content/uploads/2017/09/IMG_20170912_150636726.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.michelbeld.nl/wp-content/uploads/2017/09/IMG_20170912_151219667.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.michelbeld.nl/wp-content/uploads/2017/09/IMG_20170912_150718008.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.michelbeld.nl/wp-content/uploads/2017/09/IMG_20170912_150701643.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *