Eigen Project – Bedrijfsplan

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Nadat ik had vast gesteld dat ik een Eigen project ging doen. Moest ik beginnen met een bedrijfsplan. Wat wil ik nu precies gaan doen? Wanneer wil ik wat doen? Wat wordt het uitgangspunt van mijn brand? Maar ook wanneer is mijn project geslaagd?

Onder de werknaam Twin Wolf Apparel ben ik begonnen. Met mijn eerste opzet ben ik naar Ina gegaan met de vraag: ‘Ben ik goed op weg?’ en ‘Waar moet ik op letten?’. Na wat goede tips m.b.t. de structuur en tonality. Ben ik weer verder gegaan totdat het voor nu goed staat, met als aantekening dat ik op 2/3 van mijn semester er opnieuw naar ga kijken, evt zaken bij te stellen en vervolgens een goede vormgeving erop toe te passen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *