Eigen Project – Branding Antakhan

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De naam staat vast, Antakhan. De sfeer en het gevoel van het font welke het ongeveer moet gaan worden staat ook vast. Het is dan nu tijd voor het werken na het definitieve logo. Zowel typografisch als vanuit meer getekende stijl is er nog een logo in de strijd. Het is een lastige keuze die ik nog niet heb weten te maken. Ook is er meer druk achter gekomen, want ik ben gevraagd door een schoolgenoot of ik met mijn brand en kleding aanwezig wil zijn tijdens een Expo in Lil Amsterdam, over een maand. Een schoolgenoot waar ik eerder mee gesproken een paar stapjes terug in het branding-proces. Hij is gekozen als curator voor een week in een etalage/winkelruimte in de Lil Amsterdam passage op Amsterdam Centraal Station. Hijzelf is meer gericht op glitch work en technologie. Maar hij vertelde dat ik goed tussen de rest van de kleding pas welke aangeboden wordt en dat er overeenkomsten zijn met betrekking tot counter culture. Over Lil’ Amsterdam Expo zal later waarschijnlijk wel meer volgen.

Dit alles zorgt voor wat meer tijdsdruk. Het gesprek van vorige week met Carsten nog in m’n achterhoofd ben ik nu volledig bezig met de branding. Zodra het Logo af is, zal het eerste ontwerp er snel uit vloeien. Vanuit het vorige sprak is hieronder de huidige stand van zaken. Vanuit de typografie links. Vanuit een getekend ontwerp rechts.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.michelbeld.nl/wp-content/uploads/2018/05/BrandingAntakhan3a.png” show_in_lightbox=”on” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.michelbeld.nl/wp-content/uploads/2018/05/BrandingAntakhan3b.png” show_in_lightbox=”on” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Volgende week zal het laatste gesprek zijn omtrent het logo. Dan zal ik de keuze gemaakt moeten hebben, want heb dan nog 2 weken voordat de eerste 2 shirts af moeten zijn voor de Lil Amsterdam Expo en mijn eerste teaser voor Antakhan. Mijn voorkeur gaat uit voor de rechtste stijl. Dan de meest rechter. Als het me afgeraden wordt om zo’n stijl logo te gebruiken. Dan valt mijn keuze op de onderste van links, daarbij kan ik het bovenste kruis logo gebruiken als alternatief logo.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *