Eigen Project – Branding Antakhan Vervolg

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Na ook wat mail contact over de logo’s uit het vorige post over de branding. Stond vandaag het laatste gesprek met Carsten op het programma omtrent het logo. We hebben wat meer gesproken over de logo’s die ik gemaakt hebt. Welke van de twee ANTA X KHAN de betere is en dat het K H A N om het kruis iets anders moest. Hoe het eigenlijk stond is K H N A. Omdat in dat logo de A onderaan staat en je met de klok mee leest. Dat is zo, maar de H en A staan het beste in het midden. Vanuit daar is er een aanpassing gekomen, die zie je hieronder in het midden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.michelbeld.nl/wp-content/uploads/2018/05/BrandingAntakhan3a.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.michelbeld.nl/wp-content/uploads/2018/05/BrandingAntakhan4a.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.michelbeld.nl/wp-content/uploads/2018/05/BrandingAntakhan4b.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

[/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Nadat ik aangaf dat de A het fijnste in het midden staat, waar hij het mee eens was. Gaf hij de gouden tip. Alle letters één stap opschuiven. De K bovenaan, wat ook wel logisch is eigenlijk, zo begin je bovenaan met lezen en staan alle letters op een goede fijne plek. Daarnaast waren we het beide over eens welke van de 2 ANTA X KHANs het moest worden.

Over de getekende logo hebben we ook gepraat. Meer omdat ik het wilde, haha. Hij heeft me wat tips gegeven over hoe het beter staat en hoe de flow beter is, met name betrekking tot de T. Hier zal nog wel een moeilijke keuze gemaakt moeten zijn. Ik zelf ben erg fan van de middelste. Het diagonale streepje van de T in het midden. Maar voor de flow is de rechter beter, en Carsten was daarom hier meer fan van.

Ik zal snel de keuze moeten maken. Mijn logo moet samen het eerste ontwerp snel worden opgestuurd naar Element X Customs, die mijn kleding gaan drukken.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *